Putin karşıtı aktivist Elvira Vikhareva hikayesini anlatıyor: nasıl zehirlendi

Curtissew

New member
Elvira Vikhareva bir röportajda zehirlendiğini nasıl öğrendiğini anlattı

İle ilgili Yakup Romeo Yayınlanan 27 Mart 2023

aktivist notu Elvira Vikhareva geçirdiği tıbbi tedavinin sonunda ‘Fanpage.it’ ile röportaj yaptı Uçmak. kadın, putin karşıtı ikna oldu, hikayesini anlattı, kendisininkinden bahsetti zehirlenme ve kim olabileceği konusunda şüpheleri olduğunu belirtti.

Elvira Vikhareva, zehirlenen Putin karşıtı aktivistin hikayesi

Röportaj, saygılı bir önermeyle başlar. Elvira: “her şeyi söyleyemem. Sanki bu ülkede birçok insanı rehin tutuyorum: bana yardım eden ve etmeye devam edenleri. Benim kadar onların da güvenliğinden endişe ediyorum. Objektif olarak, çok korkuyorum Orada Viharevasonra bahsettizehirlenme: “Kasım ayının sonunda kendimi hasta hissetmeye başladım ve Şubat ayında yeni bir kriz yaşadım. Zehirlendiğini düşünmedim. Bir şey varsa, bir tür sarhoşluk. Maalesef halk sağlığımız felaket durumda. Beni yüzeysel olarak ziyaret ettiler. Beni tedavi etmeden bütün gün bir hastane odasında çığlık atarak bıraktılar. Acı dayanılmazdı. Sonunda akut gastrit teşhisi kondu. Sürekli mide bulantısı, şiddetli taşikardi, bacaklarda ve kollarda uyuşma. Youtube yayınlarımı durdurmak zorunda kaldım. Şimdiye kadar koordinasyon sorunları yaşıyordum. artık iyi göremiyordum. Cilt ve tırnak enfeksiyonları geçirdim. kirpiklerim düştü. Kendimi tren çarpmış gibi hissettim. Ve şimdi bile, ben konuşurken, Güçlü bir el titremesini durduramıyorumOlası bir tanı zehirlenmeancak bazılarının varlığından şüphelenen bir doktorun çalışması sayesinde çok daha ileri gitti. zehirli maddeler Elvira’nın kanında: 3 miligram potasyum dikromat buldu. karşılık gelir öldürücü doz, bana söylediler. Ama ben ölmedim. Birkaç hafta sonra, istenmeyen varlık azaltıldı 1,5 miligrama kadar. Bu güne kadar, hala vücudumda

Fesih ve Rusya’dan ayrılmama kararı

bu noktada Vihareva olayı neden hemen bildirmediğini şöyle açıkladı:dikkat çekmek istemedimne kendimi bir kurban ne de bir kahraman yaptım, ama artık göz yumamazdım. Bu bir suikast rejimidir.. Kayıtsızlıkla savaşmaya çalışmak için hikayemi anlattım. Kayıtsızlık savaşın ve şiddetin köküdür” Elvira’nın yaşamak zorunda olduğu onca şeye rağmen kadın, Rusya’yı terk etme: “Ülkeyi terk etmiyorum çünkü kesin bir kişisel yol seçtim. Ne de ben muhalif siyasetçi arkadaşlarımdaAlexey Navalny’den başlayarak, Rejimin kendini düzeltebileceğini bir an olsun umduk mu?, ülkedeki her şeyin kendi kendine değişebileceğini. Ve bu diktatörlüğün dayattığı baskı göz önüne alındığında, işimiz zor ve hacmi çok büyükeğer yeni bir Rusya istiyorsak. Bir sorumluluk aldım ve bundan kaçmayacağım. Ve sonra, Moskova belediye seçimlerindeki deneyimim sırasında ve sonrasında Bende yardım gören birçok insanla tanıştımve gitmediğim için bana teşekkür ettiler. onlara ihanet etmek istemiyorum