“NATO'dan uzaklaş, eğer Starlink Kiev'i devre dışı bırakırsam çöker”

Curtissew

New member
Musk On X: “Starlink sistemim Ukrayna ordusunun belkemiğidir. Kapatırsam ön tarafın tüm çizgisi çökecekti”

İle ilgili 
Chiara Sorice 
Yayınladı 9 Mart 2025, 18:26

Elon MuskTesla'nın patronu ve Trump'ın işbirlikçisi, X hakkında çok fazla tartışma yapan iki önemli tema olan sosyal medyasına hitap etti: Doğmak Ve Ukrayna. Bunlar Musk'un tehdit veya uyarılar olarak alınan ifadeleridir.

Starlink'te Elon Musk: “Engelliyse, Kiev çöküyor. Ukrayna ordusunun omurgası “

Elon Musk Ukrayna'daki son indirimlerinden sonra konuşulmaya geri dönüyor. X'in patronu sistemi söyledi Starlink Ve “Omurga” ile ilgiliUkrayna Ordusu Ve eğer devre dışı bırakırsa, Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin ilk satırı çöker miydi. Özünde Musk, zaten önemli olan Starlink uydu sistemi olmadan söylüyor 7 bin uydu Dolaşım, Ukrayna savunması dayanmazdı.

“Kelimenin tam anlamıyla Putin'e fiziksel bir çatışmaya meydan okudum.UkraynaVe benim StarLink Sistemi Bu omurga Ukrayna Ordusu. Tüm ilk satırları Kapatsaydım çökerdi. Beni hasta eden şey, Ukrayna'nın kaçınılmaz olarak kaybedeceği bir çıkmazda yıllarca katliamdır “ milyarderin bağlantılı olduğunu söylüyor Donald Trump.

“Gerçekten meseleye sahip olan herkes gerçekten yansıtıyor ve gerçekten yansıtıyor ve bu kıyının durmasını istiyor. Şimdi barış “. Terminaller Starlink Aslında, iletişimin korunmasında temel bir rol oynadılar. Ukrayna'da Savaş: Battlefield istasyonlarının çoğu kendi terminalleriyle donatılmıştır, Sky News. Geçen yıl,Ukrayna Hakkında olduklarını söyledi 42.000 terminal askeri, hastaneler, şirketler ve insani yardım kuruluşları arasında.

Musk'un Polonyalı Bakan Sikorski'ye yanıtı

“Kapa çeneni atla. Maliyetin küçük bir kısmını ödüyorsunuz. Ve yapabilecek hiçbir şey yok StarLink'i değiştir“. Böyle cevap verdi Elon Musk Polonya Dışişleri Bakanı görevine x Sikorski Varşova'nın hangi ödediği hizmet Starlink Ukrayna için.

“Saldırının kurbanını tehdit etmenin etiği dışında, SpaceX bir güvenilmez tedarikçi Diğer tedarikçileri aramaya zorlanacağız “, Yazmıştı Sikorski. Starlink Ukrayna için Polonya Sayısallaştırma Bakanlığı tarafından yılda yaklaşık 50 milyon dolarlık bir maliyetle ödeniyor ” Polonyalı bakan yazdı Radosław Sikorski X.

NATO'da Musk: “Dışarı çıkmalıyız”

Sizi tartışmanızı sağlayan başka bir ifade Elon Musk üzerinde Doğmak: “Dışarı çıkmalıyızAmerika'nın Avrupa savunması için ödeme yapması mantıklı değil. “ Yani her zaman x'de Misk isteyen bir kullanıcıya yanıt vermekNATO'dan çıkış.