“Zorlu bir 2025 bizi bekliyor”

Curtissew

New member
Başbakan, yeni yıl kararlarıyla birlikte İtalyanlara hitap eden bir video tebrik mesajı kaydetti

İle ilgili 
Daniele Orlandi 
Yayınlandığı tarih 24 Aralık 2024, 16.49

“Bugün Noel Arifesi ve hepinize mutlu bir doğum günü diliyorum”. Başbakan Giorgia Meloni ilk konuşmasını böyle yaptı Noel tebrik video mesajı İtalyan vatandaşlarına yönelik. “Herkese en iyi dileklerimle, bu seferin geleceğe daha büyük bir güvenle ve iyimserlikle bakmak için bir huzur, umut ve neşe fırsatı olabileceğinin altını çizdi.” Tatiller yola çıkmadan önce bir dinlenme dönemi olmalıdır: “Pillerimizi şarj edelim çünkü aynı derecede zorlu bir 2025, ileriye bakabilen ve daha yükseği hedefleyebilen güçlü, iddialı bir İtalya inşa etmeye birlikte devam etmemizi bekliyor” diye ekledi.

Giorgia Meloni ve İtalyanlara Noel selamları: “Her zaman daha yükseği hedefleyin”

Giorgia Meloni daha sonra kendisine özel bir teşekkür etmek istedi. temel hizmet çalışanları Noel'i çalışarak geçirecek olanlar: “Bu saatlerde bile evde sevdikleriyle birlikte olamayacaklar, herkesin hizmetinde olmaya devam edecekler var, Silahlı Kuvvetlerimizi, emniyet güçlerimizi düşünüyorum. Bu Noel günlerinde yaptığınız ve yapacağınız her şey için, doktorlara, sağlık çalışanlarına ve hem kamu hem de özel sektörde çalışmaları sayesinde vatandaşlara temel hizmetleri garanti eden çalışanlara teşekkür ederiz. “

Başbakan daha sonra emeği geçenlere teşekkür etti. en çok ihtiyacı olanlara yardım ediyorlar: “En çok ihtiyacı olanların, hasta olanların, yalnız olanların, ciddi zorluklar yaşayanların yanında olmak için kendilerinden bir parçayı bağışlayan pek çok kişiye teşekkürler. Sizler bu milletin en güzel yüzlerinden birisiniz ve yaptıklarınızdan dolayı size İtalya adına kalbimin derinliklerinden teşekkür etmek istiyorum. Flaubert'in yazdığı gibi 'kalp, satılamayan, satın alınamayan, hediye olarak verilen bir zenginliktir'”. sonucuna vardı.