Yeni TikTok mücadelesi: İnsanlar tıklama için kedilerini havaya fırlatıyor

Lorenrot

New member
Videoyu izleyin: Yeni TikTok mücadelesi – insanlar tıklama için kedilerini havaya fırlatıyor.
Video kaynağı: rtl.de

Tatlı, yumuşak ve bu yavru kedi aynı zamanda uçuyor gibi görünüyor. Yalnız değil: Bu meydan okuma şu anda internette viral hale geliyor. Bazı durumlarda sevimli görünen şey, diğer durumlarda şöyle ses çıkarır: Duyabilirsiniz: Bu kedi açıkça korkmuş. Veterinerler dehşete düşmüş: Doktor Polly: “Bazen insanların aklından geçenlere inanamıyorum.” Sokaktaki hayvanseverler bile birkaç tıklama için çaresiz hayvanlara yapılanlar karşısında şok oluyor… “Ben bunu tüyler ürpertici buluyorum, bence bu sadece TikTok için hayvanlara yapılan zulüm.” “Bu kedinin yüzü tek başına çok şey anlatıyor.” “Aslında oldukça kötü, bir keresinde onlardan birinin yaralandığı izlenimine kapılmıştım.” Bütün bunlar zamanımızın en başarılı şarkıcısının pahasına olabilir mi? Çünkü Taylor Swift’in son şarkısı “August” tüm eğlencenin geldiği yer olmalı. Köpek, kedi ya da kirpi fark etmez. Şarkıcının hayranları olan Swiftie’ler, hayvanlarını daha geniş bir kitleye ulaşmak için kullanıyor. Neden her şeyden kediler? Muhtemelen Pop Kraliçesi aynı zamanda “Kedi Kraliçesi” olarak da bilindiği için. Kusursuz imaja sahip sanatçı, yavru kedileriyle de tekrar tekrar ortaya çıkıyor, ancak elbette ONUNLA birlikte havada uçmuyorlar. Endişe verici trend için artık tam olarak KENDİ şarkılarını kullanan sosyal medya kullanıcıları için durum farklı. Bu Haberları veteriner Dr. Pollmüller’e gösteriyoruz. SİZİN için bu açıkça hayvan zulmünün sınırında! Şöyle diyor: Bütün bunlar hayvanlar için bile tehlikeli olabilir. Polly: “Kaldırılmanın nasıl bir şey olduğunu bilmiyorlarsa korkutucu olabilir. O zaman çoğu hayvan koltuk altlarından kaldırılır. Biz insanlar gibi bizim de koltuk altlarımızın altında bir sinir ağı var, hayvanlar ve bu çok hassas bir durum ve bu aslında hoş olmayan bir durum.” Hatta bazı insanlar daha da ileri gidiyor: Bu Haberda sahibi kedisini bile atıyor gibi görünüyor. Kediler her zaman ayaklarının üzerine düşseler de. Ama bunu da riske atmanıza gerek yok. Doktor Polly “Böyle bir düşüşle elbette her şey mümkün.” Bazı insanlar hayvanları için tehlikenin farkında bile değiller: Her zaman sözde komik veya sevimli Haberlar için kullanılıyorlar. Örneğin “salatalık meydan okuması” ile: Yıllardır tekrar tekrar gündeme gelen bu trendde, sahipleri kedilerinin önüne salatalık koyarlar ve bunun bir yılan olduğunu düşünerek havaya atlarlar. korku. Hayvan psikologları, komik görünen şeylerin kedileri bile korkutup öldürebileceğini biliyor. Ama en azından birkaç hayvansever durumun ciddiyetini anlamış görünüyor: “Muhtemelen kedilere bir faydası olmayacak. Ve hayvanlara zarar veren hiçbir şeyin hoş olduğunu düşünmüyorum, benim de evimde bir köpeğim var. , Hayvanları severim. Bu yüzden onların hayranı değilim.” Bu tür zorluklara göğüs germesi gereken bu kızlar da durumu aynı şekilde görüyor. Hayvanlarını tıklama için kullanmak, onlar için hayal bile edilemeyecek bir şey: “Benim büyük kedim, uzun zamandır bende, bundan hiç hoşlanmıyor ve sadece hayır, senden uzaklaşıyorum, diyordu. senden hoşlanmıyorum.” “Kendin bilmelisin. Arkanı dönebilir ve başın dönebilir. Her şey düzelene kadar önce kendine gelmelisin. Kendine gelmelisin ve bu onlar için böyledir Cat.” Taylor Swift henüz trend hakkında yorum yapmak istemedi. Ancak büyük bir kedi aşığı olarak muhtemelen bu zorluklardan da hoşlanmayacaktır. Çünkü onu izlemek bile başınızı döndürüyor. Daha