Yardım
Yardım! – Google Earth'te gizemli mesajlar ve arkasında ne var
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Korkunç mesajlar LA'daki bir sanayi bölgesinde yorumlandı. Vahşi bir tartışma ortaya çıktı, çünkü yardım çağrıları insan kaçakçılığını gösterdi.
Yardım – Birisi Los Angeles'taki nadasa bir arsada rahatsız edici mesajlar bıraktı. Yardım çağrıları için, mektuplar oluşturacakları yerde hafif malzemeler düzenlendi. Kelimeler sadece yukarıdan görülebilir ve birkaç gün önce Google Earth'te görünür. Sadece yardım – yardım – tanındı, “trafik”, “Terrorismo” ve “LAPD”, “Federal” ve “FBI” gibi kelimeler geldi.
Şaşkın bir mesaj
O zaman gerçeğin organize suçla ilgisi yoktu. Bir X-kullanıcı, orada yaşayan evsiz bir kadınla konuştu. Ona Jose adında bir adamın mesajları uzun zaman önce yarattığını söyledi. “Yardım yazan o. Her yerde yazıyor […]Bu yıllar önceydi. “Diğer kullanıcıların benzer açıklamaları vardı:” Bölgede yaşıyorum, bu tamamen birlikte olmayan evsiz bir insan. Bunu birkaç yıldır yapıyor. Sokaklarda ve kaldırımlarda boyayın. Taşları ve diğer malzemeleri toplar ve “yardım” hecelemek için otoyolların yanında yorumlar. “
Yardım! – Google Earth'te gizemli mesajlar ve arkasında ne var
Mevcut bağlantıyı kopyalayın
Korkunç mesajlar LA'daki bir sanayi bölgesinde yorumlandı. Vahşi bir tartışma ortaya çıktı, çünkü yardım çağrıları insan kaçakçılığını gösterdi.
Yardım – Birisi Los Angeles'taki nadasa bir arsada rahatsız edici mesajlar bıraktı. Yardım çağrıları için, mektuplar oluşturacakları yerde hafif malzemeler düzenlendi. Kelimeler sadece yukarıdan görülebilir ve birkaç gün önce Google Earth'te görünür. Sadece yardım – yardım – tanındı, “trafik”, “Terrorismo” ve “LAPD”, “Federal” ve “FBI” gibi kelimeler geldi.
Breaking News: Bu rahatsız edici mesaj, Los Angeles, California'daki Google Haritalar'da, nakliye konteynırlarıyla çevrili enkazda yazılmış “Yardım” ve “Traffico” kelimeleriyle tespit edildi. Bu konumun yanındaki partinin … /t.co/swvbnsogxu "> pic.twitter.com/swvbnsogxu![]()
& mdash; Dom Lucre | Anlatılar Kırıcısı (@dom_lucre) /twitter.com/dom_lucre/status/1883273700871?ref_src=twSRC%5etfw "> 26 Ocak 2025 </ Blockquote>
Bu noktada, editoryal ekibimiz Twitter / X'den içerik entegre etti.
Veri koruma ayarları nedeniyle, bu içerik gizliliklerini korumaya davet edilmedi.
Bu içeriği bir kez göster
Google Earth'te keşif
Keşfedildikten sonra, işaretler vahşi bir tartışma başlattı. Alan atıklarla doludur ve pistler ve bir liman arasında kötü şöhretli bir alanda yatmaktadır. İnsan ticaretinin kurbanlarının kaderlerine dikkat çekmek istedikleri varsayımı açıktı. Reddit'teki bir kullanıcı şunları yazdı: “Birisi veya grup insan kaçakçılığının kurbanı haline geliyor ve onlar için mevcut olan malzemeler bir SOS telaffuz etmek için kullanılıyor.” Bir diğeri, gemi kaplarının insan kaçakçılığı için kötüye kullanıldığından emindi. Yakındaki yapraklar ve tüneller resme sığar. İddiaya göre, yerliler yardım çağrıları duymuşlar bile istiyor.
20 Ocak 2022.15: 02
Los Angeles Lincoln Heights
Amazon paketlerinin mezarlığı-sistematik olarak hırsızları soyuyor.
Şaşkın bir mesaj
O zaman gerçeğin organize suçla ilgisi yoktu. Bir X-kullanıcı, orada yaşayan evsiz bir kadınla konuştu. Ona Jose adında bir adamın mesajları uzun zaman önce yarattığını söyledi. “Yardım yazan o. Her yerde yazıyor […]Bu yıllar önceydi. “Diğer kullanıcıların benzer açıklamaları vardı:” Bölgede yaşıyorum, bu tamamen birlikte olmayan evsiz bir insan. Bunu birkaç yıldır yapıyor. Sokaklarda ve kaldırımlarda boyayın. Taşları ve diğer malzemeleri toplar ve “yardım” hecelemek için otoyolların yanında yorumlar. “