Tuna Kiremitçi bu kere Zuhal Olcay’la düet yaptı

Captain123

Global Mod
Global Mod
‘Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları’ projesinin üçüncü albümünü hazırlayan Tuna Kiremitçi, albümden dördüncü şarkıyı da paylaştı. Tüm dijital müzik platformlarında yayınlanan ‘Aşkınla Her Şey Oldum’ müziğinde sanatkara bu defa Zuhal Olcay eşlik ediyor.

ROMANLA MÜZİK TIPKI HAFTA GELDİ

bir daha bayan solistlerle düetler yaptığı birinci iki albümle büyük muvaffakiyet yakalayan Kiremitçi, iki albümün akabinde müelliflik mesleğine dönüş yapmış ve birinci polisiye romanı ‘Mezun Cinayetleri’ni yayımlamıştı. Birebir öyküyü ele alan ikinci romanı da geçtiğimiz hafta yayımlanan sanatçı, bir yandan da albüm müziklerini yayınlamaya devam ediyor.

Kelamı ve müziği Kiremitçi’ye ilişkin ‘Aşkınla Her Şey Oldum’un düzenlemesi Hüseyin Çebişçi imzası taşıyor. Pasaj & Garaj Müzik etiketiyle yayınlanan müzik için çekilen görüntü klibin direktörlüğünü ise Tayfun Çetinkaya üstlendi.

Oyuncu ve müzikçi Zuhal Olcay, müzik ile ilgili hislerini, “bu biçimde kıymetli bir müellifin kaleminden ve kalbinden çıkan bu kadar hoş bir şarkıyı yorumlamaktan büyük keyif aldım” diyerek lisana getirdi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)