Sertaç Ulu, resmen Barcelona’ya transfer oldu

Hasan

Member
AJANSSPOR – HABER

İspanya Liga ACB gruplarından Barcelona Basketbol, ulusal oyuncu Sertaç Ulu ile 2 yıllık kontrat imzaladı.

Barcelona’dan yapılan açıklamada

Kulüpten yapılan açıklamada, lider Joan Laporta ile bir ortaya gelen 29 yaşındaki basketbolcunun, 2 yıllık kontrata imza attığı kaydedildi. Ulusal basketbolcunun sonrasındasında kulüp müzesini ve Nou Camp Stadı’nı gezdiği bilgisi paylaşıldı.

Sertaç Ünlü’nün istatistikleri

Anadolu Efes’te başarılı bir dönem geçiren Ulu, THY Avrupa Ligi’nde 34 maçta 7,8 sayı ortalaması yakalamıştı. Dörtlü Final maçlarında performansını artıran ulusal oyuncu, bu vakitte 15,5 sayı ve 5 ribaunt ortalamasıyla oynamıştı.

Sertaç Ünlü’den açıklama

Sıhhat denetiminin akabinde kulüp sitesine konuşan Ulu, “Harika hissediyorum. Barcelona’ya gelmek şahane. Yeni kadrom için çok heyecanlıyım. Birinci gün rutin sıhhat denetimleri vardı, süratlice bitsin istedim. Bir an evvelce yeni döneme başlamak istiyorum” dedi.

‘Barcelona sizi istediğinde iki defa düşünemezsiniz’

İspanyol takımında kupalar kazanmak istediğini belirten Ulu, ”Barcelona dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Barcelona sizi istediğinde iki sefer düşünemezsiniz. Barcelona sizi aradığınızda bu daveti kabul etmelisiniz. Burada bütün kupaları kazanmak istiyorum. Barcelona fubol, basketbol, hentbol üzere herbiçimde bütün kupaları kazanmaya oynar. Önümüzdeki dönem da tıpkı isteğe sahip olacağız” sözlerini kullandı.