Şehmus Hazer taraftardan dayanak istedi! Euroleague’de…

Hasan

Member
AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Ekibi, 30 Kasım Salı günü 20.15’te Pınar Karşıyaka ve 2 Aralık Perşembe günü 20.45’te AS Monaco ile Ülker Spor ve Aktiflik Salonu’nda oynayacağı maçların hazırlıklarını sürdürürken, FIBA 2023 Dünya Kupası eleme maçları ötürüsıyla Ulusal Kadroda bulunan ve gruba bugün dahil olan Fenerbahçe Beko’nun genç ve başarılı oyuncusu Şehmus Hazer, gayretler öncesinde kulüp resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

“Taraftarlarımızın bizden neler beklediğini biliyoruz”

Başarılı oyuncu, “Geçtiğimiz hafta oynadığımız Anadolu Efes müsabakasında Ulusal Kadromuzda yer almam niçiniyle forma giyemedim. Büyük kısmını önde götürdüğümüz bir müsabakada ne yazık ki istediğimiz kararı alamadık. Bu dönem EuroLeague’de bunun üzere şanssız olduğumuz, birkaç topla kaybettiğimiz birfazlaca maç yaşadık maalesef. Ligimizde ise daha yeterli durumdayız. Biz, tüm kulvarlarda amaçlarımıza ulaşmayı epey istiyoruz. Bunun için grup olarak fazlaca âlâ çalışıyoruz. Taraftarlarımızın bizden neler beklediğini biliyoruz. Onlara her maçta yanımızda oldukları için fazlaca teşekkür ederiz. Bilhassa sıkıntı vakit içinderda onların dayanakları bizim için daha da değerli oluyor. Onların sevgisini ve bize inancını hissetmek ekip olarak bizi üst çekiyor.

“Hem Pınar Karşıyaka tıpkı vakitte Monaco pek güzel takımlar”

EuroLeague’de istediğimiz yerlere onların dayanağıyla bir arada geleceğiz. İdaremiz de bu süreçte daima bizimle ve bize takviye oluyor. Ben, bu hafta içerisinde oynayacağımız maçlarda alacağımız galibiyetlerle hem EuroLeague’de çıkışımızı başlatacağımıza birebir vakitte BSL’de yerimizi sağlamlaştıracağımıza inanıyorum. Hem Pınar Karşıyaka tıpkı vakitte Monaco çok uygun ekipler. Her iki kulvarda da kolay maçlar olmayacak ancak biz, bilhassa konutumuzda oynayacak olmanın avantajını kullanacağız. Taraftarlarımızın gücünü, dayanağını hissetmek bizim için en büyük artı oluyor ve bu süreçte de bir daha birebirini yaparak yanımızda olacaklarından eminim” sözlerini kullandı.

“İyi ki buradayım”

Yıldız oyuncu ayrıyeten; “Fenerbahçe’ye gelmeyi, bu forma için çaba etmeyi fazlaca istedim. Sonunda gayeme ulaştım. Düzgün ki buradayım. Bu kulübün bir modülü olmak, bu formayı taşımak, bu topluluk için savaşmak epey özel bir şey. Ben inanıyorum, her geçen gün daha düzgün olacağız. Her maç üzerine koyarak devam edeceğiz. Vakit zaman sporda kimi şeyler üst üste gelir ve gücünüz düşer. Lakin bizim gücümüz taraftarımızın takviyesi ile yükselecek.” dedi.