Savaşın sonu hakkında konuştular

Curtissew

New member
Donald Trump, Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşın sonu hakkında konuşmak için Vladimir Putin'i arayacaktı

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınladı 9 Şubat 2025, 12:15

Donald KozBir röportajda, Vladimir ile iddia edilen bir sohbetten bahsetti Putin Ukrayna'daki savaşta. Ancak, New York Posttarihini belirtmediler telefon görüşmesi. Bu arada, Kremlin yanıtladı: Putin sözcüsü Dmitry Peskov, haberi ne onayladı ne de reddetti.

Putin-Trump Telefon görüşmesi: Savaşın sonundan bahsettiler

“Washington'daki yönetim işini yaparken, Birçok farklı iletişim ortaya çıkıyorVe bu iletişim farklı kanallar aracılığıyla yürütülür ve elbette, bu iletişimin çokluğunun arka planına göre, şahsen bir şey bilmiyorum, bir şeyin farkında olmayabilirim. Bu nedenle, bu durumda, Bunu onaylayamıyorum veya inkar edemiyorum”, Peskov Tass'a dedi.
Trump ise, iki liderin kaç kez konuştuğu sorulduğunda, onu belirtmemenin daha iyi olacağını söyledi. Amerikan cumhurbaşkanı, Putin ve Zelensky arasında hızlı bir karşılaşma umuduyla Rusya ve Ukrayna arasındaki ciddi durumu sona erdirmeye istekli görünüyor. Ulusal Güvenlik Meclis Üyesi Mike Waltz ile konuşarak,Hava Kuvvetleri Bir, Başkan:

“Bu toplantılara başlayalım. Tanışmak istiyorlar. İnsanlar her gün öldü. Güzel genç askerler öldürülür. Çocuklarım gibi genç erkekler. Her iki tarafta. Tüm savaş alanında “.
Rusya-Ukrayna çatışmasıyla ilgili bir sonraki gelişmeler

Herkes Hazır. Bu konuda tahmin yapmak kahve telvesi okumak gibidir. Bir şey olur olmaz, eğer gelirse sizi bilgilendireceğiz “Peskov Ocak ayının sonunda söyledi.
Trump, ABD'nin güvenlik garantileri karşılığında minerallere ve gaza erişeceği Ukrayna ile bir anlaşma arayabilir. Beyaz Saray, nadir topraklardan emin olmak için bir anlaşma müzakere etmeyi hedefleyecekti.