Samsung’un Birinci WearOS’li Akıllı Saati Galaxy Watch Active 4 Göründü!

celikci

New member
Samsung, akıllı saatlerinde kullandığı Tizen işletim sisteminden vazgeçeceğini daha evvel de sizlere iletmiştik. Şirketin bir daha sonraki akıllı saatinin Tizen platformu yerine WearOS işletim sistemine sahip olması beklenirken, yeni gelen haber bunun için fazlaca beklemeyeceğimize işaret ediyor.

Şirketin şu an piyasada bulunan Galaxy Watch 3 modelinin kısa bir süre daha sonra yeni bir halefle müsabakası bekleniyor. Lakin Watch 4’tilk evvel Active modeli ile tanışacağız.

Samsung’un bir daha sonraki akıllı saatinin ismi Galaxy Watch Active 4 olacak ve bu yeni akıllı saat 28 Haziran’da MWC kapsamında tanıtılacak.

Galaxy Watch Active 4’ün özel hazırlanan render görselleri de sızmış. Şirketin evvelki Active modellerine göre yenilenmiş bir tasarım üzerinde durduğu görünürken, saatin, 40 mm 44 mm üzere 2 farklı boyut tercihiyle raflara çıkması bekleniyor. Galaxy Watch Active 4’ün çerçevesi de alüminyum gereçten oluşacak.

Bilhassa Galaxy Watch Active 2 ile Galaxy Watch Active 4‘ü yan yana koyduğumuzda, saatin ekranının büyüdüğü ve kol bandının daha geniş tutulduğu açık biçimde görülebiliyor. Ayrıyeten saatin kenarında yer alan tuşların da büyüdüğü görülüyor.

Galaxy Watch Active 4’ün WearOS işletim sistemiyle geleceği söylenirken, elbette bunu görmek için biraz daha beklememiz gerekecek.