Samsung Galaxy Z Flip 3 görüntü inceleme

celikci

New member
Samsung’un heyecanla beklenen dikey katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3 satışa çıktı. Pekala, nitekim satın almaya gerek var mı? Öncelikle şunu söyleyelim: Samsung Galaxy Z Flip 3, şu an elbet piyasadaki en âlâ ve en kompakt katlanabilir akıllı telefon. Daha evvel dikey olarak katlanan Samsung’un evvelki modeli Z Flip ve Motorola’nın Razr telefonunu bu platformda görmüşken, hem performans hem yenilik manasında şu an bu alanın en güzelinin Z Flip 3 olduğu aşikar. Bunu hem rafine edilmiş tasarımı ile modernize çizgisi, hem performans manasında gösterirken, en göze çarpan yanı kuşkusuz farklı ve kompakt olması. Bunlar, yeni ve yeni olduğu kadar farklı bir telefon isteyenler için tercih edilesi özellikler. Öte yandan Z Flip 3 ile klasik bir akıllı telefonda yapabileceğiniz her şeyi de yapabiliyorsunuz. Bu da bir akıllı telefon gereksinimini karşılayabildiği manasına geliyor. Hatta o denli ki, Z Flip 3’ü biraz kullandıktan daha sonra, eski telefonunuzu elinize aldığınızda farkında olmadan kapatırken onu da katlamaya çalıştığınızı goreceksiniz ki bu deneyimle sabit. bir müddetdir Z Flip 3 ile beraber Galaxy S21 Ultra‘yı da kullanıyorum ve S21 Ultra’yı cebime koymadan evvel kendimi bükmeye çalışırken buldum diyebilirim.

elbette günün sonunda fiyat epey değerli bir yeri oluşturuyor. Z Flip 3 ucuz bir telefon değil, lakin yeni katlanabilir akıllı telefonlar içinde en ucuzu. Şu an Z Flip 3’ü 12 bin TL’ye satın alabiliyorsunuz. elbette bu fiyat bir fazlaca kişinin bütçesine uygun değil. Lakin akıllı telefonların meblağları da gitgide artıyor. Bugün çarşıya gidip güzel ve son model bir telefon satın almaya kalkarsanız 10 bin TL civarı bir fiyatı gözden çıkartmanız lazım. O manada tercih Z Flip 3’ten yana olur mu? Bunun yanıtını siz vereceksiniz, lakin benim şu an için şahsi görüşüm bu fiyat için daha güzel seçenekler olduğu istikametinde. Natürel ki onlar katlanabilir değil. Şayet sizin için ekranın katlanıyor olması ve şık durması cezbediyorsa bu biçimde bu telefon tam size bakılırsa. Artık gelelim, Z Flip 3’te neler var neler yok, bunlardan bahsetmeye.