Queen gitaristi Brian May, korona virüsüne yakalandı: Üç doz aşı olmasaydım iyileşemeyebilirdim

Captain123

Global Mod
Global Mod
İngiliz rock kümesi Queen’in gitaristi Brian May toplumsal medya hesabından, korona virüsüne yakalandığını ve bir haftadır ‘korkunç’ vakit içinder geçirdiğini duyurdu. May, herkesi aşı olmaya çağırdı.

74 yaşındaki sanatçı, Instagram’daki bir dizi gönderi ve görüntüde, son birkaç gün ortasında korona virüsünden nasıl etkilendiğini deklare etti. May, yaptığı açıklamada, kendisi ve eşi Anita Dobson’ın yakın vakitte kimi arkadaşlarıyla doğum günü yemeğine gitmeye karar verdiklerini belirtti. May takipçilerine, o sabah test yaptırdıklarını ve Dobson ile ikisinin de aşıları olduğu için öğlen yemeğinin “güvenli bir durum” üzere göründüğünü söylemiş oldu. Lakin sanatçı, Omicron varyantı İngiltere’de süratli bir biçimde yayıldığı için, partiye katılmak için “risk” aldığıklarını da kelamlarına ekledi. çabucak hemen Covid-19 geçirmeyenlere seslenen May, birinci günleri “korkunç” geçirdiğini belirterek “geçirebileceğiniz en makus grip” tabirlerini kullandı.

‘ÜÇ DOZ AŞI OLMASAYDIM İYİLEŞEMEYEBİLİRDİM’

Üç doz aşı olmamış olsaydı, şu anda olduğu kadar güzelleşebileceğini düşünmediğini de kelamlarına ekleyen May, çektiği görüntünün sonlarına yanlışsız aşısızlara seslenerek şöyleki konuştu:

“Şu anda hastanelerde, hayatla vefat içindeki çizgide olan, aşı olmamış bir fazlaca insan var. Gidip aşı olmanız için size yalvarıyorum.” (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)