Muazzez Ersoy TRT’de canlı yayında isyan etti: Burama kadar geldi

Captain123

Global Mod
Global Mod
TRT Müzik’te her hafta canlı yayınlanan ‘Sevgilerimle’ isimli program yapan Türk Sanat Müziği’nin önde gelen isimlerinden Muazzez Ersoy, canlı yayında mikrofondan sesin bozuk geldiğini, ikazlarına karşın sorunun giderilmediğini belirterek, “Mikrofonum benim daima bu biçimde kup kuru mu gelecek arkadaşlar? Bu nasıl bir sabotedir anlamıyorum. Şayet bu biçimde bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi” dedi. Ersoy sorunun giderilmediğini belirterek, bir süre daha sonra yayını terk etti.

Muazzez Ersoy bu haftaki programında, müzik söylemiş olduği sırada mikrofonun sesinin mat olduğunu belirterek, rejiye sorunun giderilmesini istediğini dediğini aktardı. Reji ise kendi taraflarında sesin düzgün olduğunu Ersoy’a iletti.

Ersoy bunun üzerine, “Sevgili Seyhan oraya bir şey yazmış, ‘rejide ses düzgün’ diye. Lakin burada ben sağlıklı duyamazsam okuyamam. Şu anda da robot üzere okuyorum. Nerede eski Muazzez, geçen yılki Muazzez, nerede şimdiki Muazzez… Rejideki sesin düzgün olması yetmiyor, sahnede kendimi sağlıklı duymalıyım. Şu anda da mikrofonum küt küt, mat geliyor. her neyse devam edelim, yapacak bir şey yok” dedi.

Parçayı seslendirmeye devam ederken duran sanatçı, bu kere reaksiyonu daha yüksek perdeden lisana getirdi: “Mikrofonum benim daima bu biçimde kup kuru mu gelecek arkadaşlar. Yani bu nasıl bir sabotedir anlamıyorum. yıllardır burada severek çarkı söylüyorum, müzik yapıyorum. Burası benim meskenim. Şu anda nasıl bir durumla karşı karşıyayım bilemiyorum. Ümit ediyorum ki hani inşallah bezdirme siyaseti değildir, mobbing değildir. Şayet bu biçimde bir şeyse anlaşmamın feshedilmesini istiyorum. Artık burama geldi”.

çabucak sonrasında öteki bir modüle başlayan Ersoy, parçayı vokalistlere bırakarak sahniçin indi. (HABER MERKEZİ)