Lana Del Rey’in yayınlanmamış albümü ve şiir kitabı çalındı

Captain123

Global Mod
Global Mod
Dizüstü bilgisayarının, kameralarının ve sabit disklerinin yakın vakitte çalındığını duyuran ve bu niçinle üzerinde çalıştığı bir kitabı silmek zorunda kalan 37 yaşındaki müzikçi Lana Del Rey, dinleyicilerine çalınan eşyalarından sızdırılan müziklerini dinlememeye ve yayınlanan şahsi fotoğraflarına bakmamaya çağırdı.

‘BİRİ EŞYALARIMI ÇALDI’

Lana Del Rey, detaylarıne yabancıların eriştiğini sav ederek, Instagram’dan bir görüntü paylaştı. Müzikçi, görüntüsünde şu tabirleri kullandı:

“Sizinle konuşmak istediğim bir şey var. Birkaç ay evvel otomobilimi Melrose Place’e park ettim ve bir dakikalığına oradan uzaklaştım. Ve sırt çantamı içeride bıraktığım o tek seferde, biri otomobilimin bütün camlarını kırıp eşyalarımı çaldı. Çantamın ortasında bilgisayarım, üç adet kameram ve sabit disklerim vardı.”

BİLGİSAYARINDA YER ALAN HER ŞEYİ SİLDİ

Şarkıcı, tahminen de en kötüsünün ise büyük bir yayıncılık şirketi olan Simon&Schuster için üzerinde çalıştığı kitapla bir arada bilgisayarında olan her şeyi uzaktan silmek zorunda kalmasının olduğunu söylemiş oldu ve “Ancak beşerler bir biçimde telefonuma erişebiliyor çabucak hemen yayınlanmamış müziklerimi ve şahsi fotoğraflarımı sızdırabilirler” diye konuştu.

Şu anda geçen yılki ‘Blue Banisters’ isimli albümünün akabinde dokuzuncu stüdyo albümü üzerinde çalışan Lana, dinleyicilerini bu sızıntıları dinlememeye çağırdı ve “Sadece belirtmek isterim ki, tüm bunlara olanlara rağmen çıkaracağım müziklere güveniyorum; ve birfazlaca farklı düzeydeki güvenlik riskine karşın, yapabileceğim en uygun şarkıyı yapmak istiyorum” tabirlerini kullandı.

‘İŞE YARAYACAĞINI SANMIYORUM’

2019’da da bir hırsızlık olayı yaşayan sanatçı, “Kitabımla bir daha başlamam gerekse bile, ki o denli yapıyorum; belirli ki bir an için bile olsa otomobilde hiç bir şey bırakmayacağım. Tıpkı meseleleri konutta de yaşadık” dedi ve şunları ekledi:

“Mahremiyetim için ricada bulunmanın bir işe yarayacağını sanmıyorum, ancak dürüst olmam gerekirse neyin sızdırılacağı konusunda kaygılıyım. İki yıllık görüntüler, son birkaç yılda hayatımın küçük bir kesimine dönüştürmeyi planladığım her şey ve çalınan eşyalarımda öbür her ne var ise; onlara ne olacağından tam olarak emin değilim. Yalnızca bunun sıkıntı olduğunu anlatmak istiyorum. Nitekim yapacak bir şey yok, zira cihazlarımı daha inançlı hale getiremiyorum.”

‘ŞARKILARIMI DİNLEMEYİN’

Sözlerine, “Lütfen müziklerimi duyarsanız dinlemeyin, çabucak hemen resmi olarak yayınlanmadılar” biçiminde devam eden Lana Del Rey “Ve çalınan kameralarla ilgili ne olacağını nazaranceğiz. Bu, olağanda paylaşmayacağım bir şey lakin ne olacağı konusunda endişeleniyorum. Hepsi bu kadar. Teşekkürler” diyerek bitirdi.

‘VASİYETİM DÖVMEDE YAZIYOR’

Öte yandan pop dünyasının son senelerdaki kıymetli isimlerinden olan Lana Del Rey, geçtiğimiz sene vefat ettikten daha sonra müziklerinin yayınlanmasını yasakladığını duyurmuştu. Lana Del Rey, açıklamayı müzisyen arkadaşı Anderson Paak’in hususla ilgili yaptırdığı dövmesini paylaşarak yapmıştı.

Anderson Paak, koluna; “Ben öldüğüm vakit, lütfen vefatımdan daha sonra adımın geçtiği albüm yahut müzik yayımlamayın. Onlar yalnızca demo ve insanların dinlemesi için yapılmadı” kelamlarını yazdırmıştı. Dünyaca ünlü müzikçi Del Rey de toplumsal medya hesabından bu dövmenin fotoğrafını paylaşıp, gönderisinde, “Benim vasiyetim de Anderson Paak’in dövmesinde yazıyor” sözlerini kullanmıştı.