Kenan Doğulu ve Murat Boz’dan yangın yansısı: Tesislere gitmeyeceğiz

Captain123

Global Mod
Global Mod
Türkiye’nin farklı noktalarında orman yangınları ve yangın söndürme çalışmaları sürerken, sanatkarlar da takipçilerine mevzuyla ilgili paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Milletlerarası yardım talebiyle ilgili olarak sanatkarlar içinde yaşanan tartışma toplumsal medyada geniş yankı bulurken, Şahan Gökbakar, Emre Kınay üzere isimlerin yangın bölgelerinden yaptığı canlı yayınlar ve yangına müdahalede yetersizlikle ilgili paylaşımlar on binlerce kullanıcı tarafınca paylaşıldı.

KENAN DOĞULU VE MURAT BOZ: YANAN YERLERE YAPILACAK TESİSLERDE SAHNEYE ÇIKMAYIZ

Öbür yandan dün Instagram hesabından bir bildiri yayınlayan Kenan Doğulu, #SözVeriyorum etiketiyle şu bildirisi paylaştı: “Bugüne kadar, bir tabiat yangını daha sonrası inşa edildiğini bildiğim rastgele bir yerde sahnen almam için gelen teklifleri muhakkak reddettiğim üzere bundan daha sonra da bu yanan alanların üstündeki tesislerde müzik söylemeyeceğime kelam veriyorum.”

Birebir etiket altında bir bildirisi takipçileriyle paylaşan Murat Boz da, “Eğer bir gün yanan ormanlarımızın yerine turistik tesisler yapılırsa, o tesislerde asla sahne almayacağım.” dedi.

Oyuncu Burcu Biricik de #SözVeriyorum etiketiyle “Kendime bir kelam. Yanan ormanlık alanlarımıza yapılacak rastgele bir otele, işletmeye adımımı atmayacağım. bir evvelkilere de atmadığım üzere. İçindeki bu yangını unutma, ciğerinin nasıl yandığını unutma!” biçiminde bir ileti paylaştı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)