“Kanser gerileme aşamasında”

Curtissew

New member
Royal Marsden Hastanesi'ni ziyaret eden Kate Middleton, doktorlara teşekkür ederek kanserinin iyileştiğini duyurdu.

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınlandığı tarih 14 Ocak 2025, 20.31

için en zor dönem Kate Middleton üstesinden gelinmiş gibi görünüyor ve tam bir iyileşme umudu giderek somutlaşıyor. Prenses bugün resmi olarak “evde olduğunu” duyurdu iyileşme kanserden.”

Kate Middleton kanserinin remisyona girdiğini duyurdu

“Geçtiğimiz yıl bana çok iyi baktığı için Royal Marsden'e teşekkür etmek için bu fırsatı değerlendirmek istedim. Her durumla karşılaştığımızda William ve benimle birlikte sessizce yürüyen herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Daha fazlasını isteyemezdikX'te uzun bir mesajla prensesi ilan etti.
Sonra şunu ekledi:

Şimdi remisyonda olmak bir rahatlama ve iyileşmeye odaklanmaya devam ediyorum. Kanser teşhisi konan herkesin bileceği gibi, yeni normale alışmak zaman alıyor. Fakat, Doyurucu bir yıl için sabırsızlanıyorum. Sabırsızlıkla bekleyecek çok şey var. Devam eden desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.”
Royal Marsden'in ortak patronu olarak yeni görevinde Kate, en ileri araştırmaları, klinik mükemmelliği ve hastaların ve ailelerin refahını destekleyerek çok daha fazla hayat kurtarmaya ve kanserden etkilenenlerin deneyimlerini iyileştirmeye yardımcı olmayı umduğunu söyledi. Prenses, hastalarla etkileşimde bulunurken duygulu anlar yaşandı. İlk onkolojik tedavisini bekleyen bir kadını rahatlattı ve gözle görülür bir şekilde duygulanarak başka bir hastaya sarıldı. Kendi kendine dedi ki üzgünüm daha fazlasını yapamadımherkesi umudunu korumaya çağırıyorum.

“Bu toplantıdan memnunum. sana iyi şanslar diliyorumburada emin ellerdesiniz, tünelin sonunda ışık var”
Kate Middleton'a kanser teşhisi

Orada teşhis başında gelmişti 2024onu geçen eylül ayına kadar yoğun önleyici kemoterapi döngülerine girmeye zorladı.

Gardiyan Hastaneye yapılan ziyaretin kamuoyuna açıklanmadığı ve bugüne kadar Middleton'un tedavi gördüğü tesisin adının bile bilinmediği ortaya çıktı. Londra'daki Royal Marsden Hastanesi bir ünlü onkoloji mükemmeliyet merkezi Uluslararası, yenilikçi araştırmalarıyla ünlü.