İPhone Grubu: Rapor: Apple, Siri gecikmesinden sonra AI yönetimi oluşturuyor

Lorenrot

New member
iPhone Grubu
Rapor: Apple, Siri gecikmesinden sonra AI yönetimi oluşturur

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Apple son zamanlarda iPhone grubunun yapay zekadaki büyük atışı için daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı. Bunun şimdi sonuçları var.

Apple, yönetim dönüşümü olan bir medya raporuna göre, yardım yazılımı Siri'nin geliştirilmiş versiyonundaki gecikmelere yapay zeka ile tepki veriyor. Bloomberg Financial Service, Siri'nin denetimi AI yöneticisi John Giannandrea'dan çekildi.

Bilgisayar Gözleri Vizyon Pro'dan daha önce sorumlu olan Mike Rockwell, bilgilendirilmiş insanlara atıfta bulunarak bundan sorumlu olacak. Rockwell de doğrudan yazılım şefi Craig Federighi'ye bağlı olacak.

Gecikmeyi kır

İPhone grubu son zamanlarda geliştirilmiş Siri yazılımını geliştirmenin planlanandan daha uzun süreceğini itiraf etmek zorunda kaldı. Yapay zekaya sahip yeni işlevlerin sadece önümüzdeki yıl mevcut olacağını söyledi. Genel olarak, bu bahar için bekleniyordu.

Apple'ın planı, gelecekteki Siri'nin kullanıcılar için özellikle yararlı olması gerektiğidir, çünkü yazılım kullanıcıdan kişisel bilgilere erişebilir ve farklı uygulamalarda aktif olabilir. Örneğin, havaalanından ne zaman bir akraba almaya başlamanız gerektiğini sorabilmelisiniz – ve yazılım uçuş verileri ve trafik durumu gibi gerekli tüm bilgileri bağımsız olarak aramalıdır.

Google ve Samsung gibi rakipler, cihazlarının ve yazılımlarının kullanıcılarının günlük yaşamında bu tür işlevleri oluşturmak istiyorlar. Amazon yakında Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Alexa Yardım Yazılımının AI versiyonuna açık olacak.

Apple, yeni AI tekliflerini “Apple Intelligence” adı altında özetledi. Şimdiye kadar, yazılım metinleri yeniden şekillendirebilir ve özetleyebilir ve kullanıcıların açıklamalarından yeni emoji oluşturabilir.

Almanya'da “Apple Zekası” nın ilk işlevleri Nisan ayında ortaya çıkacak. Grup, mevcut iPhone neslini pazarlarken AI işlevlerine odaklanıyor.

DPA