Hüsnü Arkan, Didem Madak şiirini besteledi: Beni Anla

Captain123

Global Mod
Global Mod
Beşinci solo albümü ‘Kanat Sesleri’nde müzikleri iki yıllık bir müddetçte tek tek dinleyicilerine sunan Hüsnü Arkan, albümün dokuzuncu müziği ‘Beni Anla’yı yayınladı. Yasemin Göksu’nun da sesiyle eşlik ettiği müzik, 2011’de vefat eden şair Didem Madak’ın bir şiirinden bestelendi.

‘Kanat Sesleri’ albümünde daha evvel Erkan Oğur, Kardeş Türküler ve Zuhal Olcay’la düet yapan Arkan’ın yeni müziği 12 Kasım itibariyle tüm dijital müzik platformlarından dinlenebilir. Didem Madak’ın ‘Paragraf Başı’ şiirinden bestelenen müziğin, sanatkarın eşi Tuğba Tezer Arkan tarafınca hazırlanan görüntü klibi de YouTube’da yayınlandı.

‘HAYATI ANLAMAYA ÇALIŞAN BİR ŞARKI’

Hüsnü Arkan’ın, “bizi kendimizle baş başa bırakan, dünyayı, hayatı anlamaya çağıran bir şarkı” diye tanımladığı ‘Beni Anla’nın düzenlemesi ise müzisyen Gürol Ağırbaş’a ilişkin. Sanatkarın evvelki albümlerinde de düzenlemeleri yer alan Ağırbaş ayrıyeten müziğin piyanolarını ve bas gitarlarını çaldı. Arkan’ın daha evvelki albümlerinde de çalıştığı HaremS Stüdyo’da kaydedilen ‘Beni Anla’ya, Arıkan Sarıkaya, Saygın Akbudak, Altuğ Öncü üzere sanatkarlar da enstrümanlarıyla katkı sundu. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)