Hindistan cevizi tarafından sarhoş bir yudumdan sonra öldü, otopsiden gerçek

Curtissew

New member
Bir ay önce satın alınan ve mutfaktan ayrılan bir hindistancevizi cevizinde 69 yaşındaki bir adamın ölümüne neden oldu. Otopsi gerçeği ortaya çıkarır.

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınladı 5 Nisan 2025, 11:45

Trajik ve beklenmedik bir bölüm Danimarka'daki Aarhus topluluğunu sarsıldı, burada 69 yaşındaki bir adam ölü Başlangıçta gizemli görünen durumlarda. Ölümünün nedeni, inanılmaz derecede biriydi ceviz İle ilgili hindistanceviziBir ay önce aldım ve mutfakta gözetimsiz bıraktı. Sadece otopsi bu trajediye ışık tuttu, herkesi şaşırtan şaşırtıcı ve karanlık detayları ortaya çıkardı.

Hindistan cevizi ceviz tarafından sarhoş bir yudum sudan sonra öldü

Şimdi kötüleşmiş bir meyve gibi görünen şey Ölümcül olduğu ortaya çıktı. Aslında adam, pipetle küçük bir yudum almaya karar vermişti, Lezzet alışılmadıktıKarısına söylediği gibi. Birkaç dakika sonra drama başladı. Sadece üç saat içinde rahatsız edici semptomlar gösterdi: Yoğun terleme, bulantı ve kusmaciddi bir denge kaybı eşliğinde.

Acilen hastaneye taşındı, durumu hızla kötüleşti ve sadece 26 saat sonra serebral olarak ölü ilan edildi.

Hindistan cevizi tarafından sarhoş bir yudumdan sonra öldü, otopsiden gerçek

Doktorlar metabolik ensefalopatiyi teşhis etti, ancak sadece otopsi trakea kurbanın bir Ölümcül mantar. Sağlık işçilerinin şüphesi, adamın tropik ülkelerde bulunan Bongkrekik asitte bulunan bir toksine maruz kalmasıydı. Bununla birlikte, mikrobiyolojik analizler gerçek suçluyu tanımladı: Arthrinium sakaristoGeri döndürülemez beyin şişmesine neden olabilecek nörotoksik bir madde olan 3-nitropropiyonlu asit üretebilen bir mantar.

Bu hindistancevizi cevizlerini her zaman buzdolabında tutun Çünkü zaten kısmen soyuldular. Sadece tam fındık oda sıcaklığında kalabilir. Maruz kalan hamurun çok daha kısa süresi var “, Dr. Samuel Choudhury sosyal medyada.