Galatasaray Başantrenörü Efe İnanç’tan Fenerbahçe maçı daha sonrası reaksiyon

Hasan

Member
AJANSSPOR-HABER

FIBA Bayanlar Avrupa Ligi’nin birinci haftasında B Kümesi’nde alanında Fenerbahçe Safiport’a 20 sayı farkla 89-69 yenilen Galatasaray’ın başantrenörü Efe İnanç, ”Kırılma anlarında saha içerisinde adaletsizlik olduğuna inanıyorum” dedi.

‘Fenerbahçe EuroLeague’in şampiyonluk adayı’

Şehit Mustafa Özel Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında konuşan İtimat, birinci maçın Fenerbahçe Safiport ile olmasının zorluğuna değinerek, “Sezona FIBA Avrupa Ligi’ni kazanma parolasıyla giren bir rakiple başladık. Basketbol oynamamıza müsaade edildiği anlarda istikrarlı oynadık. Kırılma anlarında saha içerisinde adaletsizlik olduğuna inanıyorum. Tam kadro olunca ve adaletli idareler olunca daha güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Sarı-kırmızılı basketbolcu Chelsea Ann Dungee ise epeyce sert bir uğraş olduğunu ve 2 hafta daha sonra Fenerbahçe Safiport ile oynayacakları maçı heyecanla bekleyeceğini aktardı.

Lapena kadrosundan mutlu

Fenerbahçe Safiport’un başantrenörü Victor Lapena, tüm oyuncularından istediği katkıyı aldığını söylemiş oldu. İspanyol çalıştırıcı, “Bütün oyuncularımdan istediğim katkıyı aldım. Dönemin birinci maçının Galatasaray’a karşı olması fazlaca kıymetliydi. Eksiklerimiz var. Tamamlandıktan daha sonra daha fazlaca toparlayacağız. Konsantrasyon açısından birinci maçın Galatasaray’a karşı olması ayrıyeten kıymetliydi.” yorumunu yaptı.