Elon Musk, kızı transseksüeliyle çok sert bir çatışma: Ateş Sözleri

Curtissew

New member
Elon Musk'un kızı Vivian Wilson, transseksüel bir kişi olarak çıktığını söylerken, babasıyla çatışma kendini yoğunlaştırıyor.

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınladı 24 Mart 2025, 20:03

Vivian Wilson, Kız çocuğu İle ilgili Elon Musk Ve Justine Wilson, paylaştı Teen Vogue Bir kişi olarak ortaya çıkan deneyimi transseksüel. Yirmi yaşındaki, RuPaul'un Drag Race: All Stars 3'ten ünlü bir alıntıdan yararlanarak babasının son açıklamalarına kararlı bir şekilde cevap verdi.

Elon Musk ve kızı Vivian Wilson arasındaki ilişkiler

20 yaşındaki Vivian, Elon Musk ve yazar Justine Wilson'ın kızı. O yaptı 2020'de çıkıyor Ve bir süredir babasıyla çatışmalı bir ilişkisi var. Musk'u Trans karşıtı pozisyonları için eleştirdi, Birleşik Krallık'ta ergenlik engelleme yasağı ve alınan kamu saldırıları için destek verdi. Ayrıca var baba soyadından vazgeçtianneninkini seçmek.

Bir röportajda Teen VogueVivian yolunu söyledi, annesinin onu hemen desteklediğini, babası Onu asla desteklemedi. Vivian, mahkum hissettiği erkek bedeniyle bağlantılı acı çekti.

“Okuldaki derslerin ortasında sürekli zihinsel çöküşler vardı. Serenity ile günlerin üstesinden gelemedim. Uyanmak istemedim, hiçbir şey yapmak istemedim. Sadece” çürütmek “istedim.
Geçiş zamanlamasında Musk “aldatıldı” 16 yaşında rızasını verirken, ancak Vivian bu versiyonu reddetti. Yasal belgeler, 18 yaşına geldikten sonra, babasının yetkisinden daha fazlasına ihtiyaç duymadan adını ve türünü Vivian Wilson'da değiştirdiğini gösteriyor.

Elon Musk, kızı transseksüeliyle çok sert bir çatışma: Ateş Sözleri

Son tartışma röportajdan doğdu ve Teen VogueVivian babasıyla olan ilişkisini açıkça tartıştı, Zor eleştirmek. Donald Trump'ın yerleşimi sırasında Elon Musk tarafından yapılan elin belirsiz bir jestiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Haberlerde onunla ilgili bazı şeyler okudum ve sanırım: Ne utanç. Her seferinde rapor etmeliyim. Bu kesinlikle bir Nazi selamlaması“.
Musk'un yanıtı gelmede uzun sürmedi. X'teki bir kullanıcı, makalenin ekran görüntüsünü yazarak paylaştı: “Sadece çocuk bir şey söylediğinden, bunun doğru olduğu anlamına gelmez”. Girişimci onu çok zor sözlerle yeniden başlattı.

Oğlum Xavier öldü. Uyandı zihinsel virüs tarafından öldürüldü. Şimdi Wake zihinsel virüsü ölecek. “
Vivian cevap vermeye karar verdi, Instagram makaraları ve Tiktok'ta bir video yayınladı. Videoda, RuPaul'un Drag Race All Stars 3: Drag Queen Morgan McMichaels'in dudak senkronizasyonunda ünlü bir şaka oynadığı bir klip üzerine babanın sözlerini monte etti:

“Oldukça bakıyorum Morta'da bir p ***** olmak için“.