Elazığ Vilayet Özel Yönetim: 83 – Beşiktaş: 77 (Maç özeti)

Hasan

Member
Bayanlar Basketbol Harika Ligi’nin 5. haftasında Elazığ Vilayet Özel Yönetim konutunda karşılaştığı Beşiktaş’ı 83-77 mağlup etti ve bu sezonki birinci galibiyetini aldı.

Elazığ Vilayet Özel Yönetim Spor Kompleksi’nde oynanan maça tesirli başlayan konuk ekip birinci dönemi 26-24 önde tamamladı. İkinci dönemde toparlanan Elazığ takımı, devreye 48-35 önde girmeyi başardı. Üçüncü dönemde da tesirli oyununu sürdüren Elazığ Vilayet Özel Yönetim, bu dönemi da 61-55 önde geçti. Çabanın son dönemi nefesleri kesti. Beşiktaş farkı 1 sayıya kadar indirmesine karşın yanılgı yapmayan Elazığ Vilayet Özel Yönetim, salondan 83-77 galip ayrılmasını bildi.

Beşiktaş HDI Sigorta 5-‘te 0 yaptı

Dönemin birinci galibiyetini taraftarları karşısında alan Elazığ takımında Kolby Morgan kaydettiği 27 sayıyla galibiyette başrol oynarken, 5’te 0 yapan Beşiktaş HDI Sigorta’da Meighan Simmons’un 26 sayısı yenilgisi önleyemedi.

Karşılaşmayı Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ile eşi Sevinç Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da protokol tribününden takip etti.

Puan durumu

• 13- Beşiktaş
  • 14- Kayseri Basket
Not: Puan durumundan yalnızca son 2 sıra alınmıştır.