Efsane geri dönüyor… Obra hangi grubu çalıştıracak?

Hasan

Member
AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko taraftarlarının unutamadığı Zeljko Obradovic’ten heyecanlandıran açıklama. Sarı-lacivertlilerden ayrıldığından beri ekip çalıştırmayan Sırp antrenör bir daha alanlara dönecek.

Bu ay sonunda kadrosu belirli olacak

Bir Sırp televizyonuna konuşan Obradovic, geleceğine haziran ayı sonunda karar vereceğini söylemiş oldu. Teklifler aldığını anlatan efsane çalıştırıcı, “Ailem ve her vakit kıymet verdiğim birtakım şahıslarla görüşerek nerede çalışmaya devam edeceğime karar vereceğim” dedi.

’20 gün ortasında ne olacağını nazaranceksiniz’

61 yaşındaki basketbol adamı şu biçimde devam etti: “İnsanlar her vakit konuşur ancak bugüne kadar ben bu işler için uğraşmadım. Anlaşmalarımı yürüten bir temsilcim var. Bana ilgilenen kulüp hakkında bilgi getiriyor. Ben de bedel verdiğim kimseyle oturup ne yapacağımı konuşuyorum. 20 gün ortasında ne olacağını bakılırsaceksiniz.”

Obra’dan Partizan’a mavi boncuk

Sırp televizyonunun ülkesindeki kulübü olan “Partizan’a dönebilir misiniz? Sorusunu da yanıtlayan Obradovic bu ihtimali dışlamadı. Obra, “Partizan sevdiğim, bu işe başladığım ve en hoş yıllarımı geçirdiğim kulüp. Orada epeyce arkadaşım var” yorumunu yaptı.

Fenerbahçe Beko şimdilik devrede yok

Zeljko Obradovic’in bu açıklamaları dönemi hayal kırıklığı ile tamamlayan Fenerbahçe Beko taraftarlarını da heyecanlandırdı. Lakin Sırp çalıştırıcının isminin geçtiği kadrolar içinde ne yazık ki sarı-lacivertliler yok.

Obradovic için CSKA ve Real Madrid tezleri

Dış basında CSKA Moskova’nın Itoudis yerine Obradovic’i düşündüğü belirtilirken, Pablo Laso ile yollarını ayırması durumunda Real Madrid’in birinci alternatifinin de Obra olacağı konuşuluyor.

Obradovic’in Fenerbahçe’ye kazandırdığı kupalar

Zeljko Obradovic, 2013 ile 2020 yılları içinde başantrenörü olduğu Fenerbahçe Beko’ya 4 Türkiye Ligi, 3 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 3 Türkiye Kupası’nın yanı sıra bir de 2017’de EuroLeague şampiyonluğu kazandırmıştı.