Djordjevic: 2.7 saniye kala bu biçimde faul verilmez

Hasan

Member
AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Kadrosu, Turkish Airlines EuroLeague 2021-22 dönemi 2. hafta maçında Panathinaikos OPAP’a 91-87 yenildi. Sarı-lacivertlilerin başantrenörü Aleksandar Djordjevic, müsabaka sonunda FB TV’ye açıklama yaptı.

‘Bu düzeylerde bu biçimde kusurlar yapılmaz’

Bitime 2.7 saniye kala Panathinaikos lehine çalınan sportmenlik dışı faule vurgu yapan Sırp çalıştırıcı, “Maçı kaybetmiş olmak en büyük eksi. Bu düzeylerde bu biçimde yanlışlar yapmamız gerekiyor. Son dakikalara gelince de, oradaki kararlarla ilgili gerçek yorum yapmam için izlemem gerekiyor. Lakin bu kadar sert ve fizikî olan maçta bilhassa 2.7 saniye kala bu stil şeyler olmaması lazım. bu biçimde olmaması gerekiyor” dedi.

Djordjevic: Atak ribauntları bize ziyan verdi

Djordjevic şu biçimde devam etti: “Çok fizikî bir maçtı. Çok gidiş geliş oldu. Ortaları kapatabilirdik. Panathinaikos’un hamle ribauntları bize fazlaca ziyan verdi. esasen bunu bekliyorduk. Bu kusurları düzeltmeye başladık, geri dönüşlerimiz oldu. Öne de geçtik lakin maçın sonunu getiremedik. Panathinaikos ve oyuncularını eforları için tebrik etmek istiyorum. Natürel ki kendi grubum için üzgünüm, bu türlü olmamalıydı.”

Djordjevic’ten sakatlarla ilgili yorum

Sakatlıklarını atlatan oyuncuların ekibe geri dönmesiyle ilgili de konuşan koç, “Sadece formayı giyip alana çıkmakla geri dönmüş olunmuyor. Ritim yakalamaları ve maç formuna girmeleri gerekiyor. Benim için her vakit bir daha sonraki maç en kıymetli maçtır. O yüzden o anı uygun kıymetlendirmemiz ve grup olmamız gerekiyor. Tahminen bu kayıp; tepki verisek, bize artı hoş şeyler getirecek.” sözlerini kullandı.