Cedi Osman: “Süper Lig’e çıkmak istiyoruz”

Hasan

Member
NBA’de Cleveland forması giyen ulusal basketbolcu Cedi Osman, kendi ismini taşıyan akademinin A ekibinin TB2L’de uğraş edecek olmasından dolayı fazlaca keyifli olduğunu söylemiş oldu.

Pizza Bulls ile sponsorluk muahedesi imzalayan ve ekibinin ligde ‘Pizza Bulls Cedi Osman Basketbol’ olarak uğraş edecek olmasından dolayı fazlaca keyifli olduğunu söyleyen Cedi Osman açıklamalarda bulundu.

birinci vakit içinderda sponsor firmanın kurucusu ve CEO’su Cavit Can Kırbeyi, basketbola epey kıymet verdiklerini söz ederken, “Projelerimiz vardı lakin natürel Cedi Osman’ın bizimle bu biçimde bir iş birliğine gitmek istemesi bizi fazlaca onurlandırdı, gururlandırdı. Bir dünya markası kendisi. Biz de Türkiye’nin bir markasıyız. bir arada fazlaca hoş işler yapacağımızı düşünüyoruz. Biz basketbola uzun yıllar hizmet etmek istiyoruz. Kendileri hayli hoş altyapıyla ilgili çalışmalar yapıyorlar, biz o altyapıya da takviye veriyoruz. A grubumuz 2’nci Lig’de başlıyor. İnşallah bu kadrosu da epeyce hoş yerlere getireceğiz. Biz de şirket olarak her vakit bu kadronun gerisinde olacağız. 1 yıllık bir beraberlik kurduk. Ancak ben bunun epey daha uzun yıllar süreceğini düşünüyorum. Zira Cedi olsun, takımı olsun epey âlâ bir elektrik aldık. Onlar da fazlaca profesyonel bakıyorlar, biz de fazlaca profesyonel bakıyoruz. Onlar da bu ülkeyi epeyce seviyorlar, biz de bu ülkeyi hayli seviyoruz. İnanıyorum ki, Cedi Osman ve grubu ile birlikte uzun yıllar hoş işler yapacağız” açıklamasını yaptı.

“Süper Lig’e çıkmak istiyoruz”

Çok keyifli ve gururlu olduğunu söz eden Cedi Osman ise, “Ağabeyimle birlikte büyük bir hayalimizdi. Birinci başta akademiyi kurarken A ekip gayemiz yoktu fakat her şey yeterli gidince hayallerimiz de büyüdü. Sonunda en büyük hayalimiz olan A grubu da kurduk. Burada Cavit Beyefendi ve takımına hayli teşekkür ederim. Çok büyük bir iş birliği olacak. Yolumuz fazlaca uzun. A grubumuzun hem epey yetenekli birebir vakitte bir o kadar başarılı olacak. Bu tıp projelerde vakit gereksiniminiz oluyor. Her şey vakit içinde uygun olacak. İnşallah her şey yeterli olacak. Çabucak Harika Lig’de oynayalım diye bir acelemiz yok. Şu anda bizim en büyük amacımız, yerli oyunculara talih tanımak. Onları geliştirmek. Daha büyük kulüplere gidebiliyorlarsa, yurt dışına gidebiliyorlarsa ne keyifli bize. Demek ki başarılı olmuşuz diyeceğiz ve memnun olacağız. En büyük gayemiz oyuncu geliştirmek ile birlikte uygun birer karakter geliştirmek. İnşallah da bunu başaracağız. Harika Lig’e olağan ki de çıkmak istiyoruz. Bunun için hayli vakte muhtaçlığımız var lakin bir gün orada olacağımıza katiyen inanıyorum” diye konuştu.

“Amacımız oyuncu yetiştirmek”

NBA’e giden Alperen ve Ömer’in yanı sıra Barcelona’ya transfer olan Sertaç hakkında da konuşan Cedi, “Çok memnunum. Alperen ve Ömer’in bilhassa Yaz Ligi’nde gösterdikleri performanslar bizleri epeyce gururlandırdı, hayli da memnun etti. Sertaç her sene üzerine koyarak Barcelona’ya gitti. Sahiden büyük bir muvaffakiyet. Onlar ismine ben hayli memnunum. İnşallah her şey daha da düzgün olacak. Sertaç’ı da inşallah NBA’de görürüz. niye bir Türk oyuncu daha orada olmasın? Hakikaten yaptıkları iş muazzam” dedi. Gayelerinin oyuncu yetiştirmek olduğunu söyleyen başarılı basketbolcu, “Süper Lig’e çıkmış olsak da biz bir daha amacımızdan şaşmayıp yalnızca yerli oyunculara baht vermek istiyoruz. Onların gelişimi bizim için epeyce değerli. Zira hayli fazla yetenekli oyuncu var ancak talih bulamıyorlar, kaybolup gidiyorlar. Biz onlara bir kapı açıyoruz. Yapabileceklerinin en düzgününü yapmaları için talih vereceğiz. En büyük gayemiz 4-5 yıl daha sonra büyük bir tesis kurmak. Yalnızca Cedi Osman Akademi’ye ilişkin olan. Orada da her sene bir geliştirme kampı kuracağız. Bizim için, benim için hayli kıymetli. Onun için biraz daha vakte gereksinimimiz var lakin amacımız her vakit Türk oyuncularına yardım etmek olacak” açıklamasını yaptı.