Can Bonomo ve Demet Evgar’dan düet: Hayalimde Buluttum

Captain123

Global Mod
Global Mod
Müzikçi ve müzik müellifi Can Bonomo ve oyuncu Demet Evgar, Bonomo’nun “Rüyamda Buluttum” isimli yeni müziği için bir ortaya geldi. İkili, bugün Avrupa Müzik etiketi ile dinleyicilerle buluşan düetin klibinde de birlikte yer aldı.

Can Bonomo toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda Evgar ile düeti hakkında, “Birkaç ay evvel Can Saban’la yazıhanede boş boş duvarlara bakarken şeytan dürttü, Instagram’da canlı yayın açmaya karar verdik. Kimileriniz izlemişsinizdir. yıllardır kenarda öylece duran bir müziğim vardı: ‘Rüyamda Buluttum’. Bu şarkıyı kaydetmeye niyetimiz olsaydı aslına bakarsanız oldukcatan kaydetmiştik, bari burada bu samimi ve küçük haliyle dursun diye düşünerek yayında çaldık. O günden itibaren ‘kaydetmezseniz küseceğiz’ minvalinde tehditler bitmeyince şarkıyı stüdyoda kaydetmeye karar verdik. Ne memnun bize ki yıllar evvel kaydetmemişiz. O denli olsaydı tahminen benim canım, eski dostum Demet Evgar bize eşlik etmeyecekti. Demet, sen kusursuz bir insansın! Bu şahane hatıra artık hepimizin. Güle güle dinleyin dostlar” dedi.

KAPAĞI CAN BONOMO TASARLADI

“Rüyamda Buluttum” ile tıpkı anda yayınlanan “Acı Kiraz” müziğinin da kelam ve bestesi Can Bonomo’ya ilişkin. Müziklerin düzenlemeleri Can Saban imzası taşırken, müziklerin kayıt, mix ve mastering süreçleri Ali İstek Şahenk tarafınca The Fatlab’de yapıldı. Kapak görseli Can Bonomo tarafınca tasarlandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)