Britney Spears yakalandığı hastalığı dans görüntüsüyle deklare etti

Captain123

Global Mod
Global Mod
bir müddetdir toplumsal medyada dans görüntülerini yayınlayan Britney Spears, bir daha bir dans imajı eşliğinde sıhhat sorunu hakkında açıklama yaptı. Müzikçi, hafta sonu Instagram hesabından “Victoria” hastalığına yakalandığını duyurdu.

Vücudunun sağ tarafında hudut hasarı olduğunu söyleyen Spears, “Tanrı haricinde bir tedavisi yok. Hudut hasarı kimi vakit beyninize gereğince oksijen gitmemesine yol açıyor. Beyniniz sonunda duruyor” formunda bildiri yazdı.

‘ACILI VE AĞRILI…’

“Sinir hasarı bedenin bir kısmında uyuşma yapıyor” diyen Spears, “Haftada üç defa uykumdan ellerimin büsbütün uyuşması niçiniyle uyanıyorum. Sonlar epeyce küçük ve batıyor üzere hissettiriyor ve bedenimin sağ tarafında iğnelenme oluyor. Boynuma kadar fırlıyor ve en çok acıtan kısım şakağım. Acılı ve ağrılı” tabirini kullandı.

Spears’ın ayrıyeten, “O yerden çıktığımdan beri son üç yıldır yavaşça bilinçsiz vaziyetteyim. Yüzleşemedim” kelamları, 2019’da ruhsal meseleleri niçiniyle rehabilitasyon merkezinde tedavi görmesine bir gönderme olarak yorumlandı.

Spears bildirisinde, “Dans ederken ağrı hissetmiyorum. Zihnim büsbütün içimdeki çocuğa dönüşüyor. Fakat eskisi üzere hareket edemiyorum” tabirine de yer verdi.

Spears, “Beynime ve boynuma oksijenin gittiğini hissettiğim bir ilaç buldum. Gözlerim artık daha açık ve başımı dik tutabiliyorum. Bunu başarmaya çalışırken düzgün bir iş yaptım. Nefes alabiliyorum. Kendimi daha akıllı hissediyorum zira artık nefes alabiliyorum” dedi. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)