Britney Spears, Cem Adrian’ın müziğini paylaştı: Dünya tuhaf bir yer

Captain123

Global Mod
Global Mod
Dünyaca ünlü müzikçi Britney Spears, bir doğum günü görüntüsünü kendi hesabından paylaştı. İstanbul’da bir anaokulunda çekilen imgelerde, anaokulu öğretmeni, doğum günü sürprizi yapılan bir öğrencinin memnunluğunu kayda almıştı. Görüntüdeki çocuk kendisine hazırlanan doğum günü sürprizi daha sonrası ağlayarak kendisine pasta getiren şahsa sarılıyordu.

‘GERÇEKTEN KÜÇÜK BİR BEYEFENDİ’

Britney Spears, görüntüyü 40 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı ve “Son iki gündür migrenim tuttu ve yataktan çıkamadım. Işığa maruz kalamadım ve kendimden geçecekmişim üzere hissettim. En kötüsüydü ve bu yüzden iki gün boyunca uyudum. Anneler Günü’nde baygındım… Bir gün geciktim, hayli üzgünüm… her neyse, bu görüntü beni ağlattı. Küçük çocuğun annesinin elleriyle ne yaptığını izleyin. Sahiden küçük bir beyefendi demek istiyorum! Geçmiş Anneler Günü’nüz kutlu olsun” dedi.

Dünyaca ünlü isim, paylaşımında Cem Adrian’ın ‘Kül’ müziğini kullandı. Britney Spears’ın paylaşımına sessiz kalmayan Cem Adrian, Twitter hesabından “Dünya tuhaf bir yer” sözlerini kullandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)