Bir ölü ve beş yaralı, 37 yaşındaki Cezayir'i tutukladı

Curtissew

New member
Fransa'da bıçakla yeni saldırı: Mulhouse, Alsace, bir ölü ve beş yaralı ajan.

İle ilgili 
Lucrezia Ciotti 
Yayınladı 22 Şubat 2025, 19:01

Yeni bir şiddet bölümü sarıldı Fransa. Mulhouse, Alsace'de, silahlı bir adam bıçak gerçekleştirdi saldırı Bir etkinlik sırasında kapsanan bir pazarın yakınında, bir kişinin ölümüne ve beş polis memurunun yaralanmasına neden olur.

Fransa, bıçakla saldırı: bir ölü ve beş yaralı

Doğu Fransa'daki Mulhouse Pazarı'nda bıçakla yapılan bir saldırı, 22 Şubat Cumartesi günü öğleden sonra ölü bir adama ve birkaç kişinin yaralanmasına neden oldu.

Savcı Nicolas Heitz, biri karotis ve diğeri göğsünde olmak üzere iki belediye ajanı ciddi şekilde yaralandı. Diğer üç ajan hafif yaralandı. Çıkarma emrinin alıcısı olan şüphe, Fransa'yı 10 yıl terk etmek zorunda kaldı.

“Alttı Hükümet ve benim işin devam etmesinde kararlılığı Terörizmi topraklarımızda yok etmek için mümkün olan her şeyi yapmak için sekiz yıldır yürüttüğümüzü gerçekleştiriyoruz ” Emmanuel Macron, Fransız cumhurbaşkanı.
Fransa, bıçakla saldırı: bir ölü ve beş yaralı, 37 yaşındaki Cezayir'i tutukladı

Polis, Fransız medyası tarafından belirtilen tanıklara göre, saldırı sırasında “Allah Akbar” diye bağıracak olan 37 yıllık Cezayir kökenli bir şüphe tutukladı. Adam, terörist radikalleşmenin önlenmesi için FSPRT listesinde planlandı.

Korku şehrimizi ele geçirdi. Mulhouse şehri adına bizimkini ifade ediyorum Kurbanlara Kardeş Duygular Ve sevdiklerine. Belediye Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Savcısı ile operasyonları takip ediyorum“Belediye Başkanı dedi Michèle Lutz.
Ulusal Terörle Mücadele Savcılığı, terörist amaçlarla cinayet için bir soruşturma başlattı ve polis memurlarına karşı terörist amaçlar için cinayet teşebbüs etti.