Bestem Yuvarlak’tan yeni tekli: Bul Beni

Captain123

Global Mod
Global Mod
Birinci albümü ‘Ruhun Gemisi’ni 2018 yılında yayınlayan Bestem Yuvarlak, pop rock cinsindeki yeni teklisi ‘Bul Beni’yi müzikseverlerin beğenisine sundu. Kelam ve müziği kendisine, düzenlemesi Berkan Kaya ve Cem Çatık’a ilişkin müziğin klibi, Hikmet Güler direktörlüğünde, Şile Sofular Köyü’nde ve klibe ateş dansıyla eşlik eden Erhan Ay’ın sahneleri Fayton Greek Taverna’da çekildi.

‘KÜÇÜK BİR KIVILCIM YARATIR DİYE UMUT EDİYORUM’

Bestem Yuvarlak yeni müziğini, “Ben bu şarkıyı yazarken boşluk hissiyatıyla sarılı olan vücudumda bir mana arıyordum. O manayı hala bulmuş değilim fakat sesimle, sözümle o mananın ruhunu kovalıyorum. Bu şarkıyı benim üzere hisseden, bulmaktan fazlaca aramayı seven bireylerle paylaşmak, ortak şuurumuzda küçük bir kıvılcım yaratır diye umut ediyorum” diye anlatıyor.

‘Bul Beni’de, gitarlarda Cem Çatık, klavyeler, back vokal, midi programlamada Berkan Kaya, davulda Mert Can Alım, bas gitarda Umut Oymak yer alıyor. Bubinga Records’ta kaydedilen müziğin mix ve mastering’i Cem Çatık’a, kapak fotoğrafı Şahinde Karadeniz’e, kostüm tasarımı Mustafa Dikmen’e, makyaj Yeliz Bilizciler’e ilişkin.

Pandemi devrinde, faal üyesi olduğu Blues Derneği’nde bayan müzisyenlerle birlikte 8 Mart Dünya Bayanlar Günü’ne özel, ‘Wild Women Don’t Have The Blues’ müziğini seslendiren ve bir daha bu vakitte İş Sanat’ın düzenlediği ‘Erol Evgin ile bir daha de Hoştur Yaşamak’ isimli projede Erol Evgin ile düet yapan Bestem Yuvarlak, Güç Başar Gülle’den caz armonisi dersleri aldı ve hala burslu olarak girdiği Maltepe Üniversitesi Hoş Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü’ne devam ediyor.

Bestem Yuvarlak’ın yeni teklisi ‘Bul Beni’ tüm dijital platformlarda yayınlandı. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)