Beklenen Telefon Hiç Gelmeyecek: OnePlus 9T Hayallerde Kaldı!

celikci

New member
OnePlus 3T‘nin 2016’da piyasaya sürülmesinden beri OnePlus, her yılın ikinci yarısında amiral gemisi aygıtlarının “T” uzantılı güncellenmiş sürümlerini piyasaya sürüyor. Lakin görünüşe nazaran bu durum, 2021 yılında sona eriyor. Şirket, OnePlus 9 ve 9 Pro’ya eşlik edecek bir 9T modelinin olmayacağını resmi olarak deklare etti.

Haber, The Verge’den geliyor. Verge’in OnePlus’ın kurucu ortağı ve CEO’su Pete Lau‘ya dayandırdığı haberinde, OnePlus 9’un yenilenmeyeceği açıkça söyleniyor. bir daha tıpkı haberde, gelecek yıl piyasaya sürülecek OnePlus amiral gemisinin, OnePlus OxygenOS ve Oppo ColorOS‘un bir birleşimi olan Android tabanlı yeni bir işletim sistemine sahip olacağı söyleniyor. Lau’ya göre, iki işletim sistemi kodunun birleşmesi, iki firmanın birbirleriyle daha fazla “bütünleşeceklerini” deklare ettikları Haziran ayında tamamlandı. Yönetici, birleşmenin OxygenOS tarafınca sunulan “hızlı ve sorunsuz” tecrübe ile “akıllı ve güçlü özelliklere sahip” ColorOS özelliklerini bir ortaya getireceğini tez ediyor.

Yeni işletim sistemi sadece yaklaşmakta olan OnePlus aygıtlarına özel olmayacak; hem de eski telefonlara da gelecek. OnePlus 9 cep telefonlarının Ekim ayı civarında beta sürümünü alması bekleniyor.