Bahçeşehir Koleji, Yeni 4 Eylül Stadyumu’na isim sponsoru oldu

Hasan

Member
Sivasspor Kulüp Lideri Mecnun Otyakmaz ve Bahçeşehir Koleji İcra Heyeti Üyesi Ali Arslan içinde imzalanan 1 yıllık mutabakata bakılırsa, stadyum bu dönem ‘Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu’ ismini taşıyacak.

“Sponsorluğumuz her iki kuruma da güzel, uğurlu olsun”

Bahçeşehir Üniversitesi Mütöncedenli Heyeti ve Bahçeşehir Koleji İcra Konseyi Üyesi Ali Arslan, merasimde yaptığı konuşmada, Bahçeşehir Koleji olarak her vakit, spor ve sanatı eğitimin ayrılmaz modülleri olarak gördüklerini belirterek, “Eğitim öğretim hizmeti verdiğimiz 134 yerleşkemizin bulunduğu 63 başka vilayette, öğrencilerimizin sporu sevmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Daha evvel de bu bağlamda iş birliği yaptığımız Demir Küme Sivasspor ile bu sene yollarımız yine kesişti. Sivasspor’u fazlaca seviyoruz. Sivasspor topluluğu centilmenliği ile Türkiye’nin ilgisini çeken ve her insanın maçlarını ilgiyle takip ettiği bir kulüp. Yeni dönemde, Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu olacak. Perşembe günü Avrupa maçında bu isimle bir üst çeşide çıkacak ve başarılı olacak. Sponsorluğumuz her iki kuruma da güzel, uğurlu olsun” diye konuştu.

“Spor ve sanata büyük kıymet veren bir kurum”

Sivasspor Kulübü Lideri Mecnun Otyakmaz ise Bahçeşehir Eğitim Kurumları’nın Türkiye’nin epeyce kıymetli eğitim kurumlarından bir tanesi olduğunu belirterek, “Kendileri de toplumsal sorumluluk projeleri gereği hem futbola hem spor ve sanata büyük değer veren bir kurum. Kendilerine epey teşekkür ediyoruz.

Sponsorluklarından bir adedini de stadyumumuz için kullanmayı tercih ettiler, bundan dolayı teşekkür ederiz. Bu beraberlik fazlaca hoş, kıymetli muvaffakiyetlerin isminin konacağı yer olur burası. Euro Cup’ta ülkemizi temsil edecek Bahçeşehir Koleji’nin sponsor olduğu kadroya ayrıyeten muvaffakiyetler diliyorum. İyi, uğurlu olsun” dedi.