Baba hesapların oluşturulmasını reddediyor

Curtissew

New member
Ünlü şefin oğlu Mattia Mingrezzi, bıçaklandıktan 14 yıl sonra öldü

İle ilgili 
Elisa Pallotta 
Yayınladı 12 Şubat 2025, 12:17

Mattia Ahmet Mingrezzi öldürülmedi Bir karşılaştırma veya kavga nedeniyle, ne de “önemsiz nedenler” veya “hesaplaşma” için. Baba, şef, onu Corriere Della Sera'ya ilan etti Andrea Mingrezzi. Oğlu birkaç gün önce bir bıçaklama İstanbul, Türkiye'deki bir pazarda, 24 Ocak. O zaman çocuk harcadı İki hafta yoğun bakımAma maalesef onu kurtarmak için yeterli değildi. Mingrezzi, soruşturma belgelerini henüz izlemediğini iddia ediyor. “Sadece olduğunu biliyorum Saldırgan grubu ve yaralı bir parça. Oğlum saldırganları tanımıyordu ve isimlerini bilmiyorum. Gözetim kameralarının videosunu bile görmedim ”.

Şefin oğlu Mattia Ahmet Mingrezzi 14 yaşında bıçakladı

Ve devam ediyor: “Pazar gününe kadar sadece Mattia'nın iyileşme arzusuna, ona tüm enerjimizi nasıl verileceği, sevgimizi ve gücümüzü nasıl ileteceğine ve ona olumlu duygular sunmaya odaklandık” dedi. Şef, önceki gece, 23 Ocak'ta Mattia'ya Ayın Paghetta'sını verdiğini ve çocuğun annesinden yakında evden ayrılma izni istediğini söyledi: “Sonunda tatillerden yararlanmak istedi. Çeyrek pazar Kadikör'in ikinci elinden uyanık. Gömlek, paten için aksesuar satın almak zorunda kaldı. Yakında gitmeniz gereken en iyi fırsatları bulmak için bunu biliyordu. “İlk yeniden yapılanmadan ortaya çıkanlara göre, oğlu şef ve Türk Celler Yasemin Akincilar Haklı olarak, ondan daha büyük iki genç tarafından takip edilip saldırıya uğramak olurdu. Beş vuruş kesim silah. Sonra yere düşen, tekmelendi.

Kameralar tarafından çekilen hikaye ve yöneticilerin tutuklanması

Dramatik an alan kameraları tarafından çekildi, daha sonra polis güçleri tarafından bilinen iki saldırgan tutuklandı. Kurban hastaneye kaldırıldı Çok ciddi koşullar İstanbul'daki Goztepe Şehir Hastanesinde. Mingrezzi, sabah 8.20'de alınan telefon görüşmesinden bahsetti. “Avrupa kısmında yaşarken Asya bölgesinde hastaneye koştuk. Hiçbir durumda böyle bir şey hayal edemeyiz. Ve sonra, sabah sekiz ve yirmide. Sabah böyle bir şeyin gerçekleştiğini düşünmek nasıl mümkün olabilir? Mattia 14 yaşındaydı. O bir çocuktu. Sekizinci sınıfa katıldı. Akşam, eğer dışarı çıkarsa, geç kalmamasını istedik. Asla dokuzdan sonra geri dönmedi ”. Mattia, babaya söyler, İstanbul'da doğdu.

Şehri, mutfağı ve müziği sevgisi

“Malta'da yaşadığımızda – yaklaşık bir yıl boyunca, 2023'te bir şef olarak işim için oraya gittik – bana söylemeden başka bir şey yapmadık: 'Baba, ne zaman eve gidiyoruz? Türkiye'ye ne zaman geri döneceğiz? '. İstanbul bizim evimiz. Ve Türkler olağanüstü insanlar. Eşim ve ben burada tanıştık, 2007'den beri burada yaşıyorum, her zaman vardı Güvenli bir şehir olarak kabul edildi“Ekledi. Babam Mattia'nın“ diğerleri gibi bir çocuk olduğunu söyledi. Kedi Lilli, kaykay, klasik akustik gitar çaldı. Son birkaç gün içinde elektrikli olanı çalmayı öğreniyordu. 'Müzik aşk Ona Milano Konservatuarı'ndan mezun olan bir çellist olan annesi Yasemin göndermişti. Ve sonra iyi mutfak ve parfümleri sevdi. Arkadaşlar ona bir hediye vermek zorunda kaldığında, genellikle bir parfüm seçtiler. Şampiyonları ona getirdiler ya da aldılar. Benim aşçımdı. Bazen mutfağa benden geldi, 'Baba, bu yemeği hazırlıyor muyuz?', 'Bu eti deneyelim mi?' Dedi. Benim için pişirdi. İtalyan, Türk ve İngilizce konuştu. Japon, Malta ve Rusça bir fikri vardı. Arapça nasıl sayılacağını biliyordu. Bu benim aşkımdı Bizim Aşkımız“.