Aleyna Tilki’den Sezen Aksu bildirisi: Bu periyot beni delirtiyor

Captain123

Global Mod
Global Mod
‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ müziğinde geçen ‘Selam söyleyin o bilgisiz Havva ile Adem’e’ kelamları niçiniyle gaye gösterilen Sezen Aksu’ya, Pınar Deniz ve Aleyna Tilki’den takviye geldi.

‘ARTIK KALDIRAMIYORUM!’

Müzikçi Aleyna Tilki ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ”Ben artık buranın, tüm yaşanmışlıkları ve öyküleri yok sayıp bir günde insanı vezir bir saniyede de rezil edebilme halini kaldıramıyorum. Sezen Aksu’nun bile hakkıyla sahip çıkılmadığı bir devrin bayanı olmak, beni simülasyonda üzere hissettiriyor. Bırakın, meczup olmak hakkımdır” sözlerini kullandı.

SEZEN AKSU’YU PAYLAŞTI

Son devirlerde Yargı dizisiyle isminden kelam ettiren Deniz, Instagram hesabının “Hikayeler” kısmından ”Doğanın, fikrin, hayalin, hakikatin önünde diz çökenlere selamlar olsun. Her zamanki üzere hislerimize Sezen Aksu tercüman olsun” yazılı bir gönderiyi paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Sezen Aksu’nun ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ müziğindeki, “Selam söyleyin o bilgisiz Havva ile Adem’e” tabirleri toplumsal medyada maksat gösterilmesine niye oldu. Bir küme, Sezen Aksu’nun Beykoz’daki konutunun önünde aksiyon yaptı. Ulusal Beka Hareketi Lideri Murat Şahin, ”Şunu bilhassa tabir etmek isterim ki, biz buraya kimseyi tehdit etmeye gelmedik, biz buraya bu milletin ve bu ümmetin haklı sesi olmaya ve bu kalenin de İslam’ın son kalesi olduğunu dosta düşmana haykırmaya geldik” sözleriyle sanatçıyı tehdit etti. (KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)