Aleksandar Djordjevic: Yenilgiyi üzerime alıyorum

Hasan

Member
AJANSSPOR-HABER

THY EuroLeague’in 9. haftasında AX Armani Exchange Milan’a 68-43 yenilen Fenerbahçe Beko’da başantrenör Aleksandar Djordjevic açıklama yaptı. Sarı-lacivertli çalıştırıcı, birinci çeyrekte yalnızca 3 sayı bulmalarının yenilgide başrol oynadığını söylemiş oldu.

Djordjevic: Bu maç için ne söylenebilir

Ülker Spor ve Aktiflik Salonu’nda oynanan karşılaşma akabinde basın toplantısında konuşan Djordjevic, “Bu maçtan daha sonra ne söylenir hakikaten bilmiyorum. AX Armani Exchange Milan’ı tebrik ediyorum. Galibiyeti hak ettiler” dedi.

‘Milan inanılmaz uğraş etti’

Sırp çalıştırıcı, “Maça hayli güzel başladılar. Birinci çeyrekte sayı bulamadık. Bu da maçın seyrini belirledi. bu biçimde bir yenilgisi üzerime alıyorum. Çok farklı oynayabilirdik. Çok eksiğimiz vardı. AX Armani Exchange Milan inanılmaz gayret etti. Gücümüzü toplayıp bir daha sonraki maça hazırlanmamız gerekiyor.” tabirlerini kullandı.

Messina: Fenerbahçe sıkıntı deplasman

AX Armani Exchange Milan Başantrenörü Ettore Messina ise 40 dakika boyunca fazlaca güzel performans sergilediklerini aktardı. İtalyan çalıştırıcı, “Zor bir deplasmandı. Oyuncularımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. 40 dakika boyunca fazlaca güzel savunma yaptık. Birinci ve üçüncü çeyrekte hamlede fazlaca yeterliydik. Bu dönem dış atışlarda yeterliyiz. Daha başarılı olmaya çalışacağız. Bizim için yeterli bir akşamdı” diye konuştu.