semaver
New member
Federal Sağlık Bakanı Hermann Gröhe, Ulusal Yasal Sağlık Sigortası Hekimleri Birliği (KBV) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Andreas Gassen, Alman Hastaneler Birliği (DKG) Başkanı Thomas Reumann, Yardımcısı Johann-Magnus von Stackelberg Yasal Sağlık Sigortası Şirketleri Merkez Birliği (GKV-SV) Yönetim Kurulu Başkanı ve Alman Disiplinlerarası Yoğun Bakım ve Acil Tıp Derneği’nden (DIVI) Prof. Dr. André Gries, sağlık alanından çok sayıda katılımcıyla politika, sağlık hizmetleri, kendi kendine yönetim ve sağlık araştırması.
Uzmanlar Konseyi daha sonra bir basın toplantısında Almanya’daki acil bakım için en önemli araştırma sonuçlarını ve tavsiyelerini sundu. Konsey üyeleri, mevcut acil bakımı değerlendirmek için çok çeşitli kurumlardan hem ulusal hem de uluslararası örnekleri ve kavramları kullandı.
Uzmanlar Konseyi daha sonra bir basın toplantısında Almanya’daki acil bakım için en önemli araştırma sonuçlarını ve tavsiyelerini sundu. Konsey üyeleri, mevcut acil bakımı değerlendirmek için çok çeşitli kurumlardan hem ulusal hem de uluslararası örnekleri ve kavramları kullandı.